Tresno Segitiga

Dening Dias Oktri Raka Setiadi

Putri julukane bocah wadon SMP kelas siji sing awake rodo katimbang kanca-kancane.

“Put gelem ora kowe dadi pacarku?. Aku tresno karo kowe.” Ucap Aldo kakak kelas Putri nembak.

Nanging wektu kuwi Putri uwis duwe pacar. Putri pacaran karo Rahmat, nanging ning  ati sakjane Putri ora tresno karo Rahmat. Putri mung mesakke karo Rahmat sing wis pirang-pirang nembak nanging nolak terus.

Let pirang dina Putri bubaran karo Rahmat, lan kesempetan kuwi ora di colke wae dening Aldo kanggo nembak Putri meneh.

“Mas, jembaro pangapuramu aku ora iso, aku bibar wae putus, apa arep dadian karo jenengan? Ora iso Mas, nanging aku tresno jenengan :*” Ucap Putri nampik alus tembakane Aldo ning SMS.

Aldo bales SMS-e Putri,”Rrrgh, Ngapa kowe nampik? Aku tenan tresno karo kowe, dek! Luweh seko Rahmat!Rrgh.”

Suwene seminggu Aldo nesu karo Putri. “Sayang? Aku sayang karo sliramu, mugiyo sliramu ngapuro aku J” Putri nyuwun ngapura karo Aldo, Aldo akhire ngapurani.

Saiki Putri iseh dewekan, nanging Aldo sing biyen tresno karo Putri uwis pacaran karo Mella, najan mono sesambungan Putri lan Aldo tetep biasa wae. Nanging Putri ngroso cemburu karo Aldo lan Mella.

Categories: sastra | 1 Komentar

Navigasi pos

One thought on “Tresno Segitiga

  1. Putri julukane bocah wadon SMP kelas siji sing awake rodo katimbang kanca-kancane.

    “Put mau gak jadi pacarku?. Aku cinta sama kamu.” Ucap Aldo kakak kelas Putri nembak.

    Tetapi waktu itu Putri udah punya pacar. Putri pacaransama Rahmat, nanging ning ati sakjane Putri tidak cinta sama Rahmat. Putri cuma kasihan sama Rahmat yang sudah berkali-kali menembak tapi selalu ditolak.

    selisih beberapa hari Putri putus sama Rahmat, dan kesempetan itu enggak di buang saja oleh Aldo untuk nembak Putri meneh.

    “Mas, maaf banget aku gak bisa aku habis putus, apa aku langsung jadian sama kamu? Gak bisa mas, tapi aku cinta kamu. :*” Ucap Putri nampik alus tembakane Aldo ning SMS.

    Aldo bales SMS-e Putri,”Rrrgh, Ngapa kowe nampik? Aku cinta kamu beneran dek! Luweh seko Rahmat!Rrgh.”

    Suwene seminggu Aldo marah sama Putri. “Sayang? Aku sayang sama kamu, semoga kamu maafin aku :)” Putri nyuwun ngapura karo Aldo, Aldo akhire ngapurani.

    Saiki Putri iseh dewekan, tapi Aldo yang dulu suka sama Putri udah pacaran sama Mella, walaupun begitu hubungan Putri lan Aldo tetep biasa wae. Nanging Putri ngroso cemburu karo Aldo lan Mella.
    sekian
    request dari Madam Ulvi Henida😀

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

Buat situs web atau blog gratis di WordPress.com.

%d blogger menyukai ini: