Sendang Sono

Dening Dias Oktri

Wingi aku muter-muter saka Borobudur, Sendang Sono karo Puncak suralaya, iki ceritaku pas ing Sendang Sono, panggon adem tur penak kanggo ndedongo

Sendang sono yaiku papan donga kanggo agama kristen utawa katolik posisine ana ing Kulon Progo, kurang luwih 27 kilo meter saka jero kutha  Yogyakarta. Kanthi kondisi alam sing iseh alami lan awak dewe iso ngrasakake ayem menawa ngaturake donga ing  Sendang Sono

Kanggo nuju ing kana jalur sing ditempuh uwis nyaman apameneh saiki ana loro jembatan sing dihubungke ing daerah liya.

Menawa saka, Tugu Yogya Bila  kendaraan awak dewe ngulon, Jalan Godean yaiku jalur jalan ing kutha kecamatan Godeanngulan meneg tekan pasar Ngijon,ngulon meneh ana prapatan lampu merah setelah ,tinggal belok kanan kurang luwihh 5 kilo meter ana sebuah pasar Dekso jenenge, terus ke arah lor mlebu daerah Kali bawang ,Biasane ing daerah kuwi ana bus bus luar kutha teka ngepasi ungsum prei sekolah.
Nanging menawa nggawa motor dewe awak dewe iso parkir ing pegunungan menoreh cedak lokasi,Sendang Sono.Mat menjelajah kota Yogyakarta,

 

Categories: Berita | Tinggalkan komentar

Navigasi pos

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

Blog di WordPress.com.

%d blogger menyukai ini: