Sugeng Ngibadah Siyam

Assalamu’alaikum Wr Wb

Mugi Gusti Allah SWT tansah pareng berkah saha sih rahmat dhumateng kulo panjenengan sami.

Namung kanthi seratan meniko, kulo ngaturaken “Sugeng nindakaken ngibadah siyam ramadhan”. Nyuwun pangapunten sedoyo kalepatan, inggih awit limrahing umat ingkang dados panggenanipun lepat. Namung awit sih pangapunten panjenengan sami, saged dados entenging ngibadah kulo lan  panjenengan sami.
Mugi-mugi Gusti Allah tansah  kepareng anglimpahaken sedoyo kasaenan ing wulan suci meniko.

Wassaalau’alikum wr.wb.

Ngayogyakarta 1 Juli 2011

Panyerat

Pradnya Siwi SMP 4 Pakem

Dias Oktri Raka Setiadi

Categories: status | Tinggalkan komentar

Navigasi pos

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

Blog di WordPress.com.

%d blogger menyukai ini: