Sugeng Riyadi Ied

Aruming pangruat jiwo
Lumantar Ati ati suci
Kanthi Lunturing nugraha jatining sedya

Sugeng Riyadi nyuwun agunging sih samudra pangaksami
Ngaturaken sugeng riyadi sedaya lepat nyuwun pangampunten

Para kadang sutresna budaya jawa saha para kaluwarga SMP 4 Pakem ingkang kula tresnani kita sampun ing badha. mangga sama ngucap agunging pangaksami saha ulur arta kangge sami ngapunten wonten klenta-klentunipun janma kang mesthi mawon wonten salah.

Kula mesthi jalma kang kirang, awit saking punika kula nyuwung agenging pangaksami lair lan batin. awit sadaya kalepatan lan kekiranganipun anggen kula pasugatan ing ngarsa panjenengan sami,

Nuwun nuwun sembah nuwun.

SUGENG RIYADI IED 1432 H

saking kula lan kaluwarga, 

Dias Oktri Raka Setiadi


(lebi baik mendengarkan suara latar otomatis dipause di pojok kiri bawah link facebook)

Categories: status | Tinggalkan komentar

Navigasi pos

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

Buat situs web atau blog gratis di WordPress.com.

%d blogger menyukai ini: