Campursari

Pepeling
luwih sae menawi tembang latar ingkang sampun kasetel otomatis dipun pause rumiyin wonten sidebar ngisor piyambak nuwun
__________________________________________________________________________________________________

RONDHO KEMPLING

Ndak pundi Mbak Ayu
bade tindak pundi?
kadingaren tindak wae
ora numpak taksi

Dewean opo ora wedi?
Timbang nganggur
kulo gelem ngancani

Kleresan mas alias kebetulan
blanjane kathah rada kabotan
Ha yen purun enggal-enggal ngrencangi
tekan omah mangke kulo opahi

Ee… Tobil wong Legan golek momongan
Niki blonjo nopo mbakyu bade pindahan?

Ampun gelo mas
sampean ampun kuciwo
kulo rondo anyaran ditinggal lungo

Awan-awan lungo blonjo
ning pasar pahing wing-wing…
Prawan rondo kanggoku ora patek penting wing-wing…

Ning Semarang Mas..
Tuku gelang karo anting-anting
Jo sumelang yo ben rondo
dijamin kempling..

Kempling lho mas….

Muanteb… tenan

CAPING GUNUNG

Dhek jaman berjuang
Njuk kelingan anak lanang
Biyen tak openi
Ning saiki ana ngendi

Jarene wis menang
Keturutan sing digadang
Biyen ninggal janji
Ning saiki apa lali

Ning gunung
Tak jadongi sega jagung
Yen mendung
Tak silihi caping gunung

Sukur bisa nyawang
Gunung desa dadi reja
Dene ora ilang
Gone padha lara lapa

IKI WEKE SOPO

wong yen lagi gandrung
ra perduli mbledhose gunung
wong yen lagi naksir
ra perduli yen perang nuklir

nadyan lagi bokek
direwangi nrethak nrethek
jarene wis jodo
opo opo duweke wong loro

wong yen lagi kepikat
ra perduli ndonya kiamat
wong yen lagi nyenengi
ra perduli lagi inflasi

nadyan ra duwe duwit
direwangi kredat kredit
jarene wis jodo
opo opo duweke wong loro

irung bangir duweke sopo ?
irung bangir yo duwekmu
lambe tipis duweke sopo ?
lambe tipis yo duwekmu

janggut nyatis duweke sopo ndhuk?
janggut nyatis yo duwekmu
bangkeane duweke sopo ndhuk ?
bangkeane yo duwekmu

iki piye 3 weke sopo ?
mesthine onok sing duwe
4x

TRESNO

Tresno kang sejati koyo.

Mimi lan mintuno

Senadyan bungah senadyan susah

Tembange tresno iki

Bungah susah dilakoni

Nanging ora janji

Tak tunggu-tungu tak antu-antu

Sliramu kapan bali

Ati roso tresno

Nadyan ora ..crito

Tresno kang sejati

Ono sak jroning ati

Tresno kang sejati

Katyo mimi lam mintuno

Lintang rembulan saksi abadi..

Sliramu mung sawiji

KUTUT MANGGUNG

Wayahe wis lingsir wengi..
perkutute.. arso muni
neng plangkringan…
anggunge amenas ati..

hur ketekung.., kung..4x
mangga..mangga..mangga..

ala mangga mangga..
mangga mangga..a..

midangetke ingkang sekeco..
pramito kang minulyo..
sugeng rawuhipun

sore sore yo lah bapak perkutute
njaluk ngombe..
ya bapak bapak ku dewe..

omben.. omben..7x
omben nono
ee.. manuke kutut
atak omben 3x ono..
setitik banyune towo..
ganes luwes sak solahe..

tak pakaan pakan nono..7x..
eee.. manuke kutut
atak pakan3x ono..
setitik berase cempo..
gonas ganes wicarane..

oee… eya..eeooo…. 3x..


NYIDAM SARI

Umpomo sliramu sekar melati,
aku kumbang nyidam sari.
Umpomo sliramu margi wong manis,
aku kang bakal ngliwati.
Seneksen lintange luku,
semono janji prasetyaning ati.
Tansah kumanthil ing netro rinoso,
kroso rasaning ndriyo.

Chorus:
Mibero sak jagad royo,
kalingono wukir lan samudro.
Ora ilang memanise,
aduuh, dadi ati sak lawase.
..
Nalika niro ing wengi,
atiku lamlamen marang sliramu.
Nganti mati takkan biso lali,
lha kae lintange wluku.

6 Komentar

6 thoughts on “Campursari

  1. matur nuwun sampun visit blog kula
    kula malah kirangan e, nyuwun sewu,

  2. lagu ingkang lirikipun “mripat iki sopo to sing ora kangen ” meniko judulipun punopo nggeh?

  3. ibu ning, katuran matur nuwun awit kersanipun mirsani blog kulo punika,
    dumugi dinten punika kula dereng saged, pangestunipun mawon bu mbenjang dumugi saged, nuwun

  4. mbok aku ditulisne tembang ngalun-alun nganjuk…..apal opo ora? nek durung apal yo diapalne….nek ra yo browsing di internet….nadyan tembang jawa, mbah google mesti duwe….tak tunggu yo lirik lagune….nek iso karo videone cak dikin opo didi kempot….mesti luwih OYeee

  5. aku seneng yen boso jowo dadi ora luntur….
    matur nuwun..

  6. halo2 pemilik situs ini, punya mp3 lagu tresno ga? boleh dong aku dikirimi, atau dikasih tahu alamat tempat mengunduhnya..
    dari dulu nyari ga ketemu2.. trimakasih ye…

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

Buat situs web atau blog gratis di WordPress.com.

%d blogger menyukai ini: