Galeri Wayang

Dibuat per halaman agar loading lebih cepat dan dapat mempelajari dan menikmati wayang-wayang lebih teliti tidak bingung.  terimakasih

Kayon

2 Komentar

2 thoughts on “Galeri Wayang

  1. sembah nuwun bapak,
    matur nuwun awit komentar saha saranipun, saged kangge koreksi saha kesaenan kita sedaya,
    sepindah malih matur nuwun bapak

  2. Hadi Suprodjo

    Matur nuwun sanget, babagan punika ageng sanget ginanipun sae kangge para siswa punapa dene para pelaku seni pewayangan, saya ing mriki dipunpepaki ingkang gagrag Solo lan gagrag Yogya mila tansaya cetha lan inggih ngirangi eyel-eyelan ing tengahing masyarakat bab bentening pemanggih babagan ringgit, sepisan malih matur nuwun sanget.

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

Blog di WordPress.com.

%d blogger menyukai ini: